Transformative Unternehmen und die Wende in der Ernährungswirtschaft
Year of publication: |
2019
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Other Persons: | Antoni-Komar, Irene (ed.) ; Kropp, Cordula (ed.) ; Paech, Niko (ed.) ; Pfriem, Reinhard (ed.) |
Institutions: | Metropolis-Verlag für Ökonomie Gesellschaft und Politik GmbH (publisher) |
Publisher: |
Marburg : Metropolis-Verlag |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Nachhaltige Entwicklung | Sustainable development | Sozialer Wandel | Social change | Innovation | Ökologischer Landbau | Organic farming | Organisatorischer Wandel | Organizational change | Alternative Ökonomie | Alternative economy | Deutschland | Germany | Ernährungswirtschaft | Lebensmittelproduktion | Nachhaltigkeit | Alternative Wirtschaft | Solidarische Ökonomie | Ernährungssouveränität | Ernährung | Transformation |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] |
Extent: | 488 Seiten Illustrationen, Diagramme |
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Series: | Theorie der Unternehmung. - Marburg : Metropolis-Verl., ZDB-ID 1394022-3. - Vol. Band 72 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Aufsatzsammlung ; Sammelwerk ; Collection of articles of several authors |
Language: | German |
ISBN: | 3-7316-1347-6 ; 978-3-7316-1347-3 |
Classification: | Kultursoziologie: Allgemeines ; Soziologie: Sonstiges |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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